Домой Карта сайта Контакты
АКЦИЯ – электронные циркуляционные насосы со скидкой 50-60% по цене обычных
Насосное оборудование
Подписка 
  21.12.2004 SU GROUP: Широкомасштабні проекти та їх реалізація 

     3 кожним роком кількість об'єктів, що вимагають реконструкції i заміни морально застарілого обладнання, неухильно зростає. Особливо гострою є проблема заміни обладнання часів СРСР у системах опалення, водопостачання і на водовідвідних насосних станщях великих державних підприємств. Перш за все це стосується міських, районних і обласних водоканалів. Компанія SU GROUP — найбільший постачальник якісного iмпортноо насосного обладнання на ринок України. Вже кілька років SU GROUP пропонує реконструкцію i здачу об'єктів "під ключ". Зокрема, узгоджує проект з вимогами розділу "Наcocнi станції", постачае насоси та неo6xiдні комплектуючі до них, узгоджує і збирає на технічній 6aзi в Києві шафи керування з використанням спеціальних контролерів. Монтажна бригада компанії SU GROUP запускає i виводить на робочий режим насосне обладнання.

     Обладнання, встановлене SU GROUP на насосних станціях водопостачання і водовідведення, має низку загальнихособливостей, на які, в першу чергу, хотілося б звернути увагу. Більшість насосних установок працюють  повністю у автоматичному режимі завдяки різним датчикам або реле, що підключаються до електронного блоку в шафі керування. На водопровідних насосних станціях застосовуються датчики тиску, які безперервно відслідковують зміну тиску в напірному мапстральному трубопроводі, реле тиску — для захисту нacociв від "сухого ходу", поплавкові вимикачі або електроди рівня для контролю заданого рівня води в резервуарах чистої води. На насосних станціях водовідведення вмикання і вимикання нacociв выдбувається автоматично за рівнем рідини в приймальних резервуарах, який відслідковується за допомогою заглибних поплавків або пневмодатчиків.
     Головні переваги нacociв, що пропонує SU GROUP, — це невеликі габарити, компактність, гнучкість у керуванні і відносно безшумна робота. Монтаж насосноії станції iз заміною, наприклад, насосів консольного типу, разом з обв'язкою й арматурою, триває 1—2 дні, навіть за потужносп нacociв понад 10 кВт.
Протягом часу від створення проекту до введения в експлуатащю обладнання неминуче з'являеться безліч не-узгоджених питань: фірма-виробник і тип нacociв; прийнятні термши поставок; гарантійні зобов'язання і хто ix виконує; правильність монтажу і дотримання особливих вимог щодо захисту обладнання. Цих проблем можна уникнути за умови співробітництва з компанією SU GROUP, що виконує весь комплекс робіт у цій галузі.
З урахуванням вище наведеного, стає зрозумілим — замовник значно виграє при роботі з одним постачальником, який може впровадити весь процес реконструкції конкретного об'єкта або спорудження нового, а також гарантувати безвідмовну роботу обладнання протягом усього терміну експлуатації. На складні об'єкти SU GROUP завжди пропонує цікаві технічні рішення.
      За останні кілька місяців встановлено і запущено в експлуатацію понад 30 автоматичних станцій водопостачання, понад 15 станцій пожежогасіння, понад 10 комплектних насосних станції во-довідведення. Обладнання SU GROUP використовується, зокрема, на заводі "Славутич" (Київ), в гіпермаркетах "Метро", аеропорту "Бориспіль", водопровідно-каналізаційних підприємствах міст Кременчук, Комсомольск (Полтавська обл.), Прилуки, Бахмач (Чернігівська обл.), Котовськ (Одеська обл.), Тлумач (Івано-Франківська обл.).

Надруковано в журналі "Нова тема", №4 2004р.

 
Все статьиследующая

Logo Lowara
Logo Vogel Pumpen
Logo Flygt
Logo Zilmet
Logo Avk

Вход в систему  
 
новый пользователь? 
Зарегистрироваться
 
Система Orphus